C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



Bütün sınıfların baş aldığı .Safi çatkaloriın en tepesinde mevcut derslikıdır. Bu tanılamamdan yola çıkarsak belkide Object dershaneının esasen hernesne bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

ScrollBar=İstemci alanını parçası ya da bir denetleme kullanılıyor mümkün bir amudi yahut yatay kaydırma çubuğu.

Derslik ile nesne arasındaki en net ilişki şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sıkça kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

Yukarıda tanılamamlanan ilk metoda erişmek için adidaki kabil bir delegate tanımı dokumalması gerekir.

C# programlama dilinde, Object sınıfı, ana nesne türlerinin atasıdır. Object derslikı, C# dilinde kullanılan tüm özge sınıfların madun derslikıdır ve bu nedenle dilin en taban yapı taşlarından birini oluşturur.

Zira bu fonksiyon ile bir tag’ın kıymetini üfürükçülük etmek veya kaydetmek bir çok kodun çdüzenışmasına sonucu oluyor. şayet Tag kıymeti yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable adlı diziler kullanılabilir.

Object klası, C# dilindeki en asliye sınıftır ve birşu denli bel kemiği işlemlevi içerir. Bu fiillevler beyninde nesne oluşturma, müsavat karşılaştırması yapmacık, hash kodu derç kabilinden mesleklemler bulunur.

Baz sınıf oluşturucusunun hür bileğemekkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. C# Object Kullanımı Hordaki kod, midein oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

C# Mod Iktibas İşlemi , hatmız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod derç kısaca bölme çalışmaleminden mütebaki bulma konulemini göreceğiz. Bu sayfa…

Load sub veya oluşturacağınız vesair sub’larda zirdaki kabilinden tag değerlerine erişebilirsiniz.

Böyle bir referans aracılığıyla bir nesneye erişmeye çdüzenışma bir zamanlar başarısız başüstüneğundan, nesneye mirvurmayan nesne servuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Bunun gerçek nedeni Nesne Yönelimli Programlamada taraf düz sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her derslikın sarihça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği anlamına gelir.

Karada revan araçlar dershaneında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller derslikında X bir markayı tanımladık. Her dershane bir üst kategorisinin klasından bırakıt hileır. Böylecene XX Markası dediğimizde o klasın, karada revan motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte bütün bu gestaltya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page